فلزات طبیعی به طور کلی به دو دسته فلزات آهنی و فلزات غیرآهنی یعنی انواع فلزات رنگین از جمله کروم متال ، سیلیکون متال … تقسیم می شوند. آهن و آلیاژهای آن و ترکیباتی مانند چدن و فولاد از فلزات آهنی محسوب می شوند. هر کدام از آنها کاربردهای زیادی در کاربردهای صنعتی و عمومی دارند.
طبق آمار حدود 90 درصد قطعات و تجهیزات ماشین آلات صنعتی و غیر صنعتی و مصنوعات و مستغلات آنها از فلزات آهنی ساخته شده است. در ادامه با آریا متال همراه باشید تا توضیحاتی در خصوص قیمت فلزات رنگین در اختیار شما قرار دهیم.
![انواع فلزات رنگین](https://www.plaza.ir/wp-content/uploads/2022/11/all-kinds-of-non-ferrous-metals1.jpg)
کاربرد فلزات رنگین
یکی از مهمترین دلایل استفاده از فلزات آهنی در کاربردهای مختلف صنعتی، استحکام بالای این فلزات و همچنین فراوانی آنها در طبیعت است. تمام فلزات به جز آهن و ترکیبات آن جزء فلزات غیر آهنی طبقه بندی می شوند. هر یک از فلزات سنگین در زمینه های مختلف صنعتی و تولیدی مورد استفاده و تولید قرار می گیرند.این طبقه بندی شامل انواع فلزات رنگین مانند آلومینیوم، مس، سیلیکون متال، قلع، سرب، روی، طلا، نقره، پلاتین و منگنز و آلیاژهای آنها می شود.
انواع فلزات رنگین، سیلیکون متال
سیلیکون متال با نام های دیگری مانند سیلیکون کریستالی یا سیلیکون صنعتی شناخته می شود و به طور کلی این ماده را می توان به عنوان افزودنی برای آلیاژهای فلزات غیرآهنی در نظر گرفت. این ماده در انواع مختلفی مانند سیلیکون متال پودرى در ابعاد ميكرون، سيليكون پوسته اى ( فليك ) ، سيليكون پوست سياه ، سرباره فلزى سيليكون و موارد دیگر وجود دارد.
همچنین پودر سیلیکون در ابعاد میکرونی، میکروسیلیکون دی اکسید یا سیلیکون فومد، پودر میکروسیلیکون یا بخار سیلیکون (فوم سیلیکونی) نامیده می شود و در صنعت مواد نسوز و بتن کاربرد فراوانی دارد.سيليكون متال (Si) به صورت صنعتی به سیلیکون عنصری تصفیه می شود که معمولاً برای تهیه سیلیکون، مواد نیمه هادی با خلوص بالا و آلیاژهای مخصوص استفاده می شود. تولید رزین سیلیکون، لاستیک سیلیکون، روغن سیلیکون و سيليكون متال که نام دیگری در صنعت سیلیکون است. این محصول در سال 1945 تولید شد و دلیل اصلی تولید آن در درجه اول نیاز به این ماده در تولید نیمه هادی ها بود.
:: برچسبها:
انواع فلزات رنگین ,