عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 24 آبان 1401
بازدید : 43
نویسنده : user

نتیجه ی این امر برخورد صاعقه به جسم جاندار یا محل مورد نظر خواهد بود. این فرایند برای فلزات و مکان های بلند به علت مقاومت پایین تری که دارند با سرعت بیشتری رخ می دهد. به همین دلیل است که درختان، دکل ها، ساختمان های بلند و ….. بیشتر در معرض برخورد صاعقه قرار می گیرند.

صاعقه گیر و دکل می توانند تاثیر برخورد صاعقه را به میزان زیادی کاهش دهند. نحوه ی اتصال صاعقه گیر ها به این شکل است که آن ها را به هادی هایی متصل می کنند که از مقاومت پایینی برخوردار هستند. پس از ایجاد این اتصال آن را به سیستم ارتینگ متصل می کنند. این امر باعث می شود که آذرخش به صاعقه گیر متصل به دکل برخورد کند و بدون ایجاد خسارت در ساختمان و آسیب به جانداران جریان را به زمین انتقال دهند.

دلایل استفاده از تجهیزات حفاظت از صاعقه گیر چیست

صاعقه گیر و دکل را معمولا به شکل ویژه برای سایت هایی طراحی می کنند که نصب این تجهیزات بر اساس پژوهش های انجام گرفته و اطلاعات موجود توسط کارشناسان در این زمینه ضروری اعلام می شود. در صورتی که این الزام وجود نداشته باشد می توانید صاعقه گیر را به صورت مستقل و با کمک پایه های نگهدارنده بر روی دیوار یا بام ساختمان مورد نظر نصب کنید.

اجرای سیستم صاعقه گیر و دکل

صاعقه گیر و دکل را به صورت معمول بر اساس شرایط ساختمان، محل نصب، تعداد و ارتفاع آن و سیستم حفاظتی که برای مکان مورد نظر اعمال شده است نصب می کنند. نصب این تجهیزات باید بر اساس استانداردهای بین المللی IEC 62305 به وسیله ی تیم طراحی معتبر باید انجام بگیرد. در هنگام انتخاب این محصولات باید نهایت دقت را رعایت کنید.



:: برچسب‌ها: صاعقه گیر و دکل ,
تاریخ : سه شنبه 24 آبان 1401
بازدید : 50
نویسنده : user

پودر جوش کدولد

همانطور که می دانید جوشکاری کدولد به عنوان یکی از روش های مرسوم است که برای جوش دادن فلزات علی الخصوص سیستم ارتینگ استفاده می شود. پودر جوش کدولد ( پودر جوش حرارتی ) به عنوان یکی از اجزای مهم در این روش جوشکاری است. در واقع پودر جوش کدولد به عنوان اتصال دهنده ی گرما زا در جوشکاری احتراقی استفاده می شود. این روش جوشکاری در صنایع ارتینگ و حفاظت کاتدیک کاربرد زیادی دارد. در حال حاضر استفاده از روش جوشکاری احتراقی یا کدولد در حال افزایش است و از آن به عنوان یک جایگزین مناسب برای شیوه های جوشکاری سنتی و مکانیکی استفاده می کنند که آشنایی با آن بسیار حائز اهمیت می باشد.

تولید پودر جوش کدولد

پودر جوش احتراقی به عنوان یکی از مهم ترین تجهیزات جوش ترمیت است و برای جوشکاری انواع فلزات مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع جوش در حالت کلی از ترکیبات ثابتی برخوردار است. اما اندازه ی این ترکیبات در هر برند با برندهای دیگر متفاوت است. انواع پودر کدولد حاوی مخلوطی از اکسید مس و پودر آلومینیوم است که در وزن های متفاوتی بسته بندی می شوند. یکی از مهم ترین فاکتورهایی که در هنگام خرید پودر جوش کدولد باید رعایت شود نوع ، وزن پودر جوش است که باید براساس سایز قالب کدولد انتخاب شود.

تجهیزات جوشکاری کدولد

قالب جوش گرافیتی

این قالب را معمولا از جنس گرافیت کربن می سازند که براساس نوع جوش کدولد در نمونه های مختلفی ساخته می شوند. در هنگام انجام فرایند جوشکاری پودر کدولد یا جوش را در این قالب ها قرار می دهند تا فرایند جوشکاری به درستی انجام بگیرد.

چاشنی انفجاری

فتیله یا چاشنی انفجاری وظیفه دارد که گرمای مورد نیاز پودر جوش را برای ایجاد احتراق تامین کند. معمولا فتیله جوش یا چاشنی احتراق را از گوگرد می سازند.

تفنگ احتراق

یکی دیگر از تجهیزاتی که برای انجام فرایند جوشکاری کدولد نیاز است تفنگ احتراق است که از آن با عنوان فندک اتمی نیز نام می برند و برای روشن کردن فتیله یا چاشنی احتراق از آن کمک می گیرند.

کیت تمیزکاری

پس از انجام فرایند جوشکاری تمیزکاری لازم است برای انجام تمیزکاری قالب کدولد از کیت تمیزکاری استفاده می کنند.



:: برچسب‌ها: پودر جوش ,
تاریخ : سه شنبه 24 آبان 1401
بازدید : 51
نویسنده : user

آشنایی با انواع صاعقه گیر ها

صاعقه گیر ها از لحاظ نحوه ی کارکرد دارای دسته بندی های مختلفی هستند. که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت.

صاعقه گیر الکترونیکی

این نوع برقگیر با عنوان صاعقه گیر اکتیو نیز شناخته می شود. این محصول با کمک یک مکانیزم یونیزاسیون خازنی، باعث ایجاد شعاع پوشش در اطراف خود شده که صاعقه را در زون حفاظتی خود جذب کرده و به زمین انتقال می دهد. همانطور که در ابتدا اشاره کردیم مکانیسم عملکرد برقگیرهای الکترونیکی به صورت خازنی – اتمسفریک می باشد که بر پایه ی پتانسیل الکتریکی اتمسفریک عمل می نماید.

لینک های مفید :
 جوش حرارتی

زمانی که شرایط جوی بدون میدان الکتریکی باشد این نوع برقگیرها مانند یک صاعقه گیر پسیو عمل می کنند و فعالیتی نخواهد داشت. بخش حسگر در این نوع برقگیرها زمانی به کار می افتند که میدان الکتریکی در اتمسفر از یک میزان معین فراتر می رود به این ترتیب واحد شارژ برای دریافت انرژی صاعقه راه اندازی می گردد. این واحد تا زمانی به کار خود ادامه می دهد که خازن های مدار تریگر الکتریکی به کار خود مشغول باشند.

عملکرد این واحد زمانی آغاز می شود که اندازه ی میدان الکتریکی اتمسفر از یک میزان معین که نزدیک به رخ دادن صاعقه می باشد یعنی 100 کیلو وات بر متر باشد بگذرد. واحد شارژ وظیفه دارد که به الکترودهای میانی که به زمین متصل هستند دستور تخلیه ی شارژ را بدهد.

این فرایند به صورت متوالی تکرار می گردد و موجب می شود که جو پیرامون صاعقه گیر به صورت یونیزاسیون در بیاید و به تشدید افزایش پتانسیل اتمسفر منجر می شود. عملکرد برقگیرهای الکترونیکی به جهت وابستگی مطلق به موقعیت جوی مناطق صاعقه خیز کارایی مطلوبی خواهد داشت.

نکته ی قابل توجه ای که در ارتباط با قیمت صاعقه گیر اکتیو وجود دارد این است که این تجهیزات گرانقیمت هستند اما برای موقعیت های مختلف به عنوان بهترین گزینه شناخته نمی شوند. به این دلیل که در شرایط یکسان محیط پیرامونی صاعقه را به طرف خود جذب می کنند و در صورتی که سیستم از هادی های میانی مناسبی برخوردار نباشد و بازرسی آن به صورت دقیق انجام نگرفته باشد و تست های لازم انجام نشده باشد خطرات زیادی را به دنبال خواهد داشت. بنابراین با استفاده از این نوع برقگیر به استقبال خطر رفته ایم.

صاعقه گیر فرانکلین

این نوع از صاعقه گیرها برای نخستین بار به صورت میله های ساده عرضه شده اند. دلیل نام گذاری این نوع برقگیرها با عنوان فرانکلین به دلیل این است که این میله های برقگیر در قرن 18 میلادی توسط بنجامین فرانکلین گسترش پیدا کرد.

ساختار این میله ها به گونه ای طراحی شده است که برای حفاظت در مقابل صاعقه مناسب باشند. این نوع برقگیرها قابلیت دفع صاعقه هایی را که به شکل مستقیم به آن ها برخورد می کنند را دارند. دفع برخورد ناشی از صاعقه در برقگیرهای فرانکلینی به مواردی نظیر شعاع حفاظتی، طول میله، دوری از ساختمان ها بستگی دارند.

خرید صاعقه گیر پسیو

این نوع برقگیرها که با عنوان غیرفعال شناخته می شوند به این دلیل که در برابر صاعقه هیچگونه واکنشی از خود نشان نمی دهند، این مدل از برقگیرها در حقیقت همان نوع فرانکلینی هستند که برای مقابله با آسیب های ناشی از صاعقه ها ایجاد شده اند. در واقع این نوع برقگیر ها به عنوان قدیمی ترین نمونه های صاعقه گیر در دنیا به شمار می روند که تفاوت هایی با نمونه های فعال یا اکتیو دارند.

مهم ترین تفاوتی که میان برقگیرهای اکتیو و پسیو وجود دارد به ترمینال هوایی مربوط می شود. براساس آزمایشی که در نیمه ی دوم قرن 18 توسط فرانکلین انجام گرفت معلوم شد که میله های فلزی نوک تیز شده بیشتر از میله های غیر فلزی و اشیاء هم اندازه صاعقه را به خودشان جذب می کنند. در سال های بعد موضوع صاعقه با دیدگاه علمی تری و مبانی تئوریک مورد بررسی قرار گرفت. بنابراین نظریه ی بالا به صورت جدیدتری بیان شد.

میله های فلزی که به صورت نوک تیز ارائه شده اند می توانند پیشروی بالا رونده ی بیشتری را از خودشان ساطع کنند. همه ی اجسامی که در قسمت پیشرو تحت ابر باردار قرار گرفته اند براساس تجمع بار الکتریکی که در آن ایجاد شده است می توانند با استفاده از نیروی پیشرو بالا رونده انرژی ساطع کنند. این پیشروی را می توانیم در اشیاء فلزی و بلندتر بیشتر مشاهده کنیم. به همین دلیل است که معمولا صاعقه به آن ها برخورد می کنند.



:: برچسب‌ها: صاعقه گیر ,
تاریخ : سه شنبه 24 آبان 1401
بازدید : 61
نویسنده : user

Zinc Earthing Cell:

مشخصات ابعادی و وزن زینک ارتینگ سل

در نقاطي از خطوط لوله یا در محل فلنج جهت عايق نمودن دو قسمت از لوله از كيت عايقی استفاده مي شود، که ممكن است در اثر القاء و يا وقوع صاعقه، اختلاف پتانسيل زيادي بين دو قسمت فلنج بوجود آيد و در نتيجه کیت عايقی فلنج تخريب مي گردد. در اين نقاط از آندهاي روي براي جلوگيري از بروز اين گونه مشكلات بعنوان الكترود زمين استفاده مي شود. تركيب شيميائي اين الكترودها مشابه آندهاي روي خاکی (Type 2) بوده و توليد آن طبق استاندارد ASTM-B418 می¬باشد. پيل¬هاي اتصال زمين مي تواند دوتایی و يا چهارتایي باشند و به صورت پکیج مانند آندهای روی خاکی در بکفیل مخصوص قرار می گیرند. از آندهاي روي نبايد در محيط هاي قليائي با pH بالاتر از 2/9 و در محيط هاي اسيدي با pH پائين¬تر از 5 و در دماي بالاتر از 60 درجه سانتي گراد استفاده نمود. معمولاً از كابل مسي با سطح مقطع 10mm2 يا 16mm2 براي اتصال استفاده مي شود، كه كابل مسي به اینزرت فولادي داخل الكترود جوش داده مي شود. محل اتصال كابل مسي و ميله فولادي می¬بایستی با رزين اپوكسي پوشانده شود.

 



:: برچسب‌ها: زینک ارتینگ سل ,
تاریخ : دو شنبه 23 آبان 1401
بازدید : 48
نویسنده : user

فلزات طبیعی به طور کلی به دو دسته فلزات آهنی و فلزات غیرآهنی یعنی انواع فلزات رنگین از جمله کروم متال ، سیلیکون متال … تقسیم می شوند. آهن و آلیاژهای آن و ترکیباتی مانند چدن و ​​فولاد از فلزات آهنی محسوب می شوند. هر کدام از آنها کاربردهای زیادی در کاربردهای صنعتی و عمومی دارند.

طبق آمار حدود 90 درصد قطعات و تجهیزات ماشین آلات صنعتی و غیر صنعتی و مصنوعات و مستغلات آنها از فلزات آهنی ساخته شده است. در ادامه با آریا متال همراه باشید تا توضیحاتی در خصوص قیمت فلزات رنگین در اختیار شما قرار دهیم.

کاربرد فلزات رنگین

یکی از مهمترین دلایل استفاده از فلزات آهنی در کاربردهای مختلف صنعتی، استحکام بالای این فلزات و همچنین فراوانی آنها در طبیعت است. تمام فلزات به جز آهن و ترکیبات آن جزء فلزات غیر آهنی طبقه بندی می شوند. هر یک از فلزات سنگین در زمینه های مختلف صنعتی و تولیدی مورد استفاده و تولید قرار می گیرند.این طبقه بندی شامل انواع فلزات رنگین مانند آلومینیوم، مس، سیلیکون متال، قلع، سرب، روی، طلا، نقره، پلاتین و منگنز و آلیاژهای آنها می شود.

انواع فلزات رنگین، سیلیکون متال

سیلیکون متال با نام های دیگری مانند سیلیکون کریستالی یا سیلیکون صنعتی شناخته می شود و به طور کلی این ماده را می توان به عنوان افزودنی برای آلیاژهای فلزات غیرآهنی در نظر گرفت. این ماده در انواع مختلفی مانند سیلیکون متال پودرى در ابعاد ميكرون، سيليكون پوسته اى ( فليك ) ، سيليكون پوست سياه ، سرباره فلزى سيليكون و موارد دیگر وجود دارد.

 

همچنین پودر سیلیکون در ابعاد میکرونی، میکروسیلیکون دی اکسید یا سیلیکون فومد، پودر میکروسیلیکون یا بخار سیلیکون (فوم سیلیکونی) نامیده می شود و در صنعت مواد نسوز و بتن کاربرد فراوانی دارد.سيليكون متال (Si) به صورت صنعتی به سیلیکون عنصری تصفیه می شود که معمولاً برای تهیه سیلیکون، مواد نیمه هادی با خلوص بالا و آلیاژهای مخصوص استفاده می شود. تولید رزین سیلیکون، لاستیک سیلیکون، روغن سیلیکون و سيليكون متال که نام دیگری در صنعت سیلیکون است. این محصول در سال 1945 تولید شد و دلیل اصلی تولید آن در درجه اول نیاز به این ماده در تولید نیمه هادی ها بود.

 

 



:: برچسب‌ها: انواع فلزات رنگین ,
تاریخ : دو شنبه 23 آبان 1401
بازدید : 45
نویسنده : user



سیلیکون متال ( Silicon Metal ) در دهه ۱۹۶۰ میلادی برای اولین بار تولید گردید و در مرحله اول از آن برای تولید نیمه هادی ها استفاده می شد. سیلیکون متال ترکیبی از عناصر مختلفی مثل سیلیسیوم، کلسیم، آلومینیوم و … می باشد.

لازم به ذکر است که درصد وزنی و درصد خلوص عناصر به کار رفته در  سیلیکون متال ( Silicon Metal ) متفاوت بوده و این تفاوت ها باعث تغییر در زمینه مصرف و کاربرد آن نیز می شود. عنصر موجود در سیلیکون متال ( Silicon Metal ) دارای یک رنگ خاکستری می باشد که حالتی سخت و ترد دارد.
کاربرد ها و موارد مصرفامروزه از سیلیکون متال ( Silicon Metal ) در صنایع مختلف به ویژه صنایع مربوط به تولید آلیاژهای فلزی استفاده می شود. به عنوان مثال از این ماده به عنوان یک عامل احیا کننده در فرآیند های ذوب بسیاری از فلزات استفاده می شود. در مثالی دیگر میتوان از آن در فرآیند های تولید آلیاژ های آلومینیوم و فولاد استفاده کرد.


افزودن سیلیکون متال ( Silicon Metal ) به فولاد باعث می شود تا آلیاژ نهایی تولید شده نفوذپذیری مغناطیسی مناسب تری داشته باشد و پسماند های مغناطیسی آن نیز به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کند. کاربرد ها و موارد مصرف این ماده به صنایع مربوط به فلزات مثل ریخته گری و … خلاصه نشده و از این ماده در صنایعی مثل الکترونیک و … نیز استفاده می شود.


در حال حاضر از این ماده برای ترانزیستور ها، سلول های خورشیدی و یکسوکننده ها استفاده می شود و Silicon Metal نقشی اساسی در تولید انرژی های تجدید پذیر ایفا می کند.


انواع سیلیکون متالسیلیکون متال ها بر اساس درصد وزنی عناصر موجود، به دسته های مختلف تقسیم بندی می شوند. این مواد به سری ۴۴۱، ۵۵۳، ۳۳۰۳، ۲۲۰۱ و ۱۱۰۱ طبقه می شوند که هرکدام از آن ها دارای درصد وزنی و درصد خلوص خاص خود می باشند. به عنوان مثال درصد وزنی آهن موجود در مدل های فوق بین ۰.۱ درصد الی ۰.۴ درصد و درصد آلومینیوم موجود در آن ها بین ۰.۱ درصد الی ۰.۵ درصد متغییر می باشد. درصد وزنی عناصری مثل آهن، آلومینیوم، کلسیم و … دلیل اصلی تقسیم بندی کردن این ماده می باشند.

 



:: برچسب‌ها: سیلیکون متال ,
تاریخ : دو شنبه 23 آبان 1401
بازدید : 47
نویسنده : user

کلمپ یو ????


کلمپ یو چیست؟ این نوع کلمپ ها را معمولا برای اتصال میان سیم و میله ارت یا آرماتورهای موجود در سیستم های ارتینگ استفاده می کنند. یوکلمپ ها را در برخی موارد با عنوان کرپی نیز می شناسند. این محصولات را از فلزات مختلف نظیر برنج، مس ، آلومینیوم و آهن می سازند.


کاربرد دیگر این نوع کلمپ را زمانی به کار می برند که قصد داشته باشند دو سیم یا کابل را با همدیگر اتصال دهند. خرید کلمپ یو جهت راه اندازی سیستم های ارتینگ انجام می گیرد. این تجهیزات وظیفه دارند که دو سیم را به یکدیگر اتصال دهند. همچنین می توانند اتصال سیم ارت به صفحه ی مسی را نیز انجام دهند. بنابراین در سایزهای مختلفی تولید می شوند.


کاربرد کلمپ یو شکل????
کلمپ یو را برای اتصال سیم ها به میله ارت و آرماتورها به کار می برند. جنس این تجهیزات اغلب از برنج یا فلز مس انتخاب می شود. برخی از این قطعات نیز دارای پوشش قلع هستند که باعث می شود در محیط های مختلف مقاومت زیادی از خود نشان دهند.


با توجه به اینکه کلمپ u ها به عنوان اتصال دهنده در سیستم ارتینگ به کار می روند. از این رو انتخاب آن ها باید بر پایه تجربه و آگاهی انجام بگیرد. یو کلمپ ها را از جنس استنلس استیل نیز می سازند. برخی از این قطعات با پوشش داکرومات هستند به همین دلیل از از مقاومت بالایی در برابر خوردگی برخوردار هستند.


این نوع کلمپ ها سیم را به میله ارت اتصال می دهند و بر اساس استانداردهای BS-7430 و BSEN-1982 تولید می شوند. این وسیله را برای متصل کردن مقاطع مختلف سیم به آرماتورها نیز کاربرد دارد. یو کلمپ ها به دلیل ساختاری که دارند طیف گسترده ای از سایزهای سیم هایی که در سیستم های ارت به کار می روند را پوشش می دهند.


یو کلمپ های مسی????
کلمپ یو شکل مسی یکی از پرکاربردترین انواع کلمپ ها شناخته می شوند که در سیستم های ارتینگ کاربرد دارند. این قطعات معمولا بر اساس فشاری که به آن ها وارد می آید ساخته می شوند. این میزان فشار نیز به جنس کلمپ هم بستگی دارد. کلمپ های یو شکل مسی نسبت به سایر نمونه های دیگر از قیمت نسبتا بالاتری برخوردار هستند. این نوع کلمپ ها علاوه بر هدایت الکتریکی بالا از دوام مطلوبی نیز برخوردار هستند.


نکته ی مهمی که در ارتباط با کلمپ های یو شکل مسی وجود دارد این است که امکان سولفاته شدن این قطعات وجود دارد. بنابراین بهتر است از این قطعات در مکان هایی که امکان سولفاته شدن وجود دارد استفاده نشود. به این دلیل که سولفاته شدن باعث ضعف در عملکرد و اتصال نامطلوب شده و همین امر نیز باعث اختلال در سیستم ارتینگ می شود.


در سال های اخیر نصب و اجرای سیستم های ارتینگ مانند برق حائز اهمیت است. از این رو خرید تجهیزات برای این سیستم بسیار مهم است. کلمپ یو شکل در نگاه اول یک قطعه ی کوچک از این سیستم به شمار می رود که شاید برخی از افراد تصور کنند انتخاب اشتباه این قطعه مشکلی را به وجود نمی آورد لیکن واقعیت عکس این تصور است.


کلمپ یو را از مراکز خرید معتبر بخرید تا از کیفیت آن اطمینان داشته باشید. در غیر این صورت سیستم دچار ضعف می شود و اتصالات سستی را به وجود می آورد. ایجاد اتصالات نامناسب باعث می شود که در زمان لزوم سیستم ارتینگ به درستی کار نکند و خسارات جانی و مالی را به دنبال داشته باشد.






:: برچسب‌ها: کلمپ یو ,
تاریخ : دو شنبه 23 آبان 1401
بازدید : 49
نویسنده : user

حفاظت کاتدیک چیست 


حفاظت کاتدیک؛ ضامن طول عمر و بازدهی قطعات فلزی حفاظت کاتدیک یکی از سیستم های اساسی در حوزه افزایش بازدهی و راندمان بهره گیری از فلزات در سراسر دنیا می باشد. حتماً تا به حال با این موضوع مواجه شده اید که هنگام خرید یک شیء یا محصول فلزی از فروشنده ضمانت کیفیت و عدم زنگ زدگی قطعات فلزی را درخواست کرده باشید.


در ادامه حفاظت کاتدیک چیست تقریبا تمامی ما در طول عمرمان با قطعات فلزی زنگ زده مواجه شده ایم و به واسطه تجربیات این‌چنین از همان کودکی متوجه تمایل ذاتی فلزات به زنگ زدن و اکسید شدن شده ایم، می بینیم که برای خرید یک محصول جهت استفاده خانگی چقدر به کیفیت و طول عمر و سلامت محصول توجه می کنید


سیستم حفاظت کاتدی تزریق جریانبرخلاف روش آندهای فداشونده در روش جریان اعمالی به یک منبع خارجی جهت تأمین جریان مورد نیاز برای محافظت نیاز می‌باشد. جنس آندهای استفاده شده در این روش به دلیل اینکه می بایست تجزیه کمی داشته باشند ، مهم می‌باشد. در این روش آندها نسبت به سازه مثبت نگه داشته شده که این عمل توسط یک منبع جریان مستقیم DC انجام می‌گیرد.


لذا در این روش بر خلاف روش آندهای فداشونده که آندها منفی بودند، آندها از سازه مثبت تر هستند. منبع جریان یکسو را به این ترتیب در سیستم قرار می‌دهند که قطب مثبت آن متصل به آند کمکی و قطب منفی آن به فلز دستگاه مورد نظر وصل شود. به‌طوری‌که یون‌های مثبت در داخل الکترولیت از آند به سمت فلز مورد نظر برمی‌گردد و سازه ی ما کاتد شده و مورد محافظت قرار میگیرد .


ولتاژ اعمال شده باید به مقداری تنظیم شود که بتواند شدت جریان کافی برای تمام نقاط دستگاهی که تحت حفاظت کاتدی قرار گرفته‌است تأمین نماید. در مورد خاک‌ها یا آب‌های با مقاومت زیاد ولتاژ اعمال شده باید بیشتر از محیط‌هایی با مقاومت کم باشد. همچنین هنگامی که طول زیادی از یک خط لوله فقط به وسیله یک بستر حفاظت شود به ولتاژ اعمال شده بیشتری نیاز دارد. در شبکه‌های لوله‌کشی شهرها و خطوط لوله طویل و سرتاسری و کابل کشی‌های مخابرات و نیرو (برق) ، لوله های انتقال آب ، گاز ، نفت و … ، مخازن نگهدانده آب و نفت ، اسکله های فراساحلی ، سازه های بتنی نزدیک دریا ، اغلب از سیستم‌های با اعمال جریان خارجی استفاده می‌گردد.


وقتی که در مورد تأسیسات طویل زیر زمینی نظیر لوله‌ها و کابل‌های پتانسیلی جریان برق اعمال می‌شود، جریان معمولاً در تمام طول آن تأسیسات وارد شده و به طرف محل اتصال می‌رود، و چون این قبیل تأسیسات از نظر الکتریکی متصل است لذا جریان‌های طولی مسئله‌ای را به وجود نمی‌آورند؛ ولی در بعضی لوله‌کشی‌ها ممکن است نقاط اتصالی وجود داشته باشد که دارای مقاومت الکتریکی زیادی بوده و در نتیجه جریان‌های طولی، مناطق آندی در یک طرف نقاط اتصال ایجاد می‌گردد. به همین منظور و قبل از اجرای عملیات حفاظت کاتدی لازم است که در این قبیل موارد اتصال الکتریکی مناسب تأمین شود.


کاربردهای سیستم حفاظت کاتدیکاین سیستم به دلیل کارایی بالا و بازدهی مطلوب در حفاظت از انواع سازه های فلزی مدفون و مستغرق در بسترهای الکترولیت، در صنایع مختلف کشور مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه به نمونه هایی از بهره گیری از سیستم حفاظت کاتدیک اشاره خواهیم کرد.حفاظت کاتدی آهندر حوزه حفاظت از فلزات معمولاً قطعات فلزی آهنی جزء جدایی ناپذیر تأسیسات و سازه های فلزی هستند. سیستم های حفاظت کاتدیک یکی از مناسب ترین سیستم ها جهت محافظت از این قطعات کاربردی هستند. لوله ها و مخازن آهنی نیاز به محافظت در برابر عوامل تشدید کننده خوردگی دارند و سیستم های حفاظت کاتدی ارائه دهنده پاسخ کامل و جامع برای این مسائل می باشد.


حفاظت کاتدی لوله های آب ، نفت ، گازحفاظت کاتدیک مخازنتهیه محصولات حفاظت کاتدیک
شرکت ها و مجموعه های معتبر فعال در زمینه تهیه، تأمین، عرضه و فروش محصولات حفاظت کاتدیک ضمن ارائه محصولات باکیفیت و با برندهای معتبر، سعی در فروش این محصولات با قیمت های مناسب و مقرون به صرفه برای صاحبان صنایع دارند. قیمت حفاظت کاتدیک به عوامل مختلفی بستگی دارد.


برخی از این عوامل شامل جنس بسترهای آندی و نوع پوشش جهت محافظت بیشتر برای سازه ها هستند. جهت خرید محصولات حفاظت کاتدیک پیشنهاد می کنیم با کارشناسان و متخصصان فروش این محصولات در شرکت دانش آریا مشورت کنید تا ضمن دریافت کاتالوگ محصولات و مقایسه قیمت حفاظت کاتدی، از سازه های مد نظر خود ضمن به عمل آوردن بررسی های علمی و کارشناسانه، به شیوه ای علمی و اصولی با اطمینان از حصول بهترین نتیجه، در برابر خوردگی محافظت نمایید.
در ادامه مطالب این سایت میتوانید اطلاعات تکمیلی در خصوص محصولات و ملزومات حفاظت کاتدی، دریافت نمایید .



:: برچسب‌ها: حفاظت کاتدی , حفاظت کاتدیک ,

معرفی انواع آندهای MMO ، کابل کاینار ، آندهای فداشونده ، اسپارک گپ محصولات ارتینگ و حفاظت کاتدیک

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان محصولات ارتینگ و آدرس metaladmin.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com